Tárgyalás Orbán Viktorral

2020-01-20 10:16:59


Vas megye mindhárom országgyűlési képviselője találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel. Erről hivatalos közösségi oldalukon is beszámoltak.
Mint arról korábban beszámoltunk Orbán Viktor miniszterelnök valamennyi választókerületi elnökkel találkozik ezekben a hetekben.
Hende Csaba, Ágh Péter és V. Németh Zsolt az elmúlt napokban járt a Karmelita kolostorban. – Orbán Viktorral áttekintettük a Vas megye 1-es számú választókerület, Szombathely és 11 község, aktuális fejlesztési feladatait – mondta el érdeklődésünkre Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője. 
-Elszántan folytatjuk a munkát a kormánnyal az Észak-Vas megyei emberekért – nyilatkozta lapunknak Ágh Péter szombaton, a kormányfővel történt egyeztetés után.
– A közel kétórás megbeszélésen áttekintettük a választókörzet közlekedési infrastruktúra, turisztikai, intézmény- és műemlékvédelmi
fejlesztési igényeit, de szót ejtettünk a kiemelkedő nemzeti értékeink, a magyar életmód védelméről is – árulta el V. Németh Zsolt kiemelkedő nemzeti értékek védelméért felelős miniszteri biztos, Dél-Vas megye országgyűlési képviselője az Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott megbeszéléséről.
VAOL