Fidesz–KDNP támogatását élvező jelölteket mutattak be Jánosházán

2019-09-25 11:49:17


Függetlenként induló, de a Fidesz–KDNP támogatását élvező jelölteket mutattak be Jánosházán. A kormánypártok helyi képviselői elmondták: bizonyított az elmúlt öt évben a polgármester, folytatnák vele a munkát.
A függetlenként induló polgármesterjelölt, Kiss András a Fidesz–KDNP támogatását élvezi Jánosházán – jelentette be sajtótájékoztatón Marton Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke. Elmondta még, hogy a Fidesz–KDNP színeiben kettő képviselőjelölt indul az október 13-ai önkormányzati választáson: Horváthné Stukics Erzsébet és Stankovics István, valamint az összesen 26 közül kettő független jelölt élvezi a kormánypártok támogatását Jánosházán, Bertáné Dörnyei Judit és Horváth Zoltán. A támogatásuk okaként az elmúlt öt év munkáját hangsúlyozta Marton Ferenc. Az egyházi forrásokkal együtt mintegy 2,2 milliárd forint fejlesztési támogatás érkezett Jánosházára, és óriási előrelépés volt a település megítélésében. Ez utóbbi kapcsán az egyre nagyobb szabású programokat sorolta, így a városnapot, az Almafesztivált. – Jánosháza jó partner volt. Kiegyensúlyozott fejlődést mutat nemcsak infrastrukturális beruházásokkal, hanem például a környezetvédelem terén – utalt az egykori fogadóépület rekultiválására, felújítására V. Németh Zsolt, a térség országgyűlési képviselője. – Udvarias határozottság jellemzi, jó partner az együttműködésre – méltatta a polgármesterjelöltet az országgyűlési képviselő.
A kiváló közös munkát hangsúlyozta Szijártó László, a megyei közgyűlés Területi Tervezési és Területfejlesztési Bizottság elnöke, ezért folytatnák Jánosháza építését Kiss Andrással.
VAOL