Országos TeSzedd Akció!!! 2017

2017-09-01 10:55:24


Idén is TeSzedd akció!

2017. szeptember 01

A Földművelésügyi Minisztérium 2017-ben immár VII. alkalommal szervezi meg a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akciót, amelyre idén 2017. szeptember 15-17. között - a Takarítási Világnaphoz kapcsolódva - kerül sor.

A környezetünkre való odafigyelés, összességében a felelős környezettudatos gondolkodás és cselekvés ma már természetes elvárásnak számít mindannyiunk felé. Az is igaz, hogy egy ilyen környezetvédelmi akció kiváló közösségformáló erő is, hiszen a hasznos és értelmes - helyi - tevékenység közelebb hozza a résztvevőket és magát az önkéntességet is népszerűsíti. Azt is tapasztaljuk, hogy aki egyszer részt vesz egy ilyen szemétgyűjtési akcióban, az a későbbiekben sokkal jobban odafigyel környezete tisztaságára, sokkal érzékenyebbé válik a természeti erőforrások megőrzésére, védelmére, mint korábban.


V. Németh Zsolt államtitkár, országgyűlési képviselő kéri, hogy aki csak teheti, csatlakozzék az akcióhoz, és aktív részvételével mutasson példát a környezetért érzett felelősségből.

Az akcióhoz 2017. szeptember 5-én éjfélig lehet csatlakozni az akció honlapján - www.teszedd.hu - történő regisztrációval. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ezt a regisztrációt Facebook profillal is meg lehet tenni.

A honlapon az akcióval kapcsolatos valamennyi információ megtalálható, illetve ügyfélszolgálatunk az info@teszedd.hu e-mail címen és az ingyenesen hívható 06/40-666-266-os telefonszámon is az érdeklődők rendelkezésére áll. 

Forrás: FM