PROGRAMNAPTÁR
2024. június 26. szerda
HKSzCsPSzV
         

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30FACEBOOK

Tóth Tamás mentőápoló családját támogatják a jelképes megyebáli tombolával

  nyomtatási kép
A koronavírusban elhunyt Tóth Tamás mentőápoló családja kapta a 2021-es rendhagyó – idén nem megrendezett, csak szokásaiban élő – megyebál egyik tombolatárgyát, a Szombathelyi Erdészeti Zrt. által felajánlott nyolc köbméter tűzifát.
Az ajándékutalványt a Vas Megyei Közgyűlés elnöke, Majthényi László és Bugán József, a Szombathelyi Erdészeti Zrt. vezérigazgatója személyesen adták át csütörtökön Egyházashollóson Nárai Dórának, Tóth Tamás élettársának. A fia­tal hölgy köszönettel elmondta: nagy szükség volt a fára; a párja mindig előre gondolkodott, két évre előre szoktak tüzelőből betárazni. Igyekszik mindent úgy csinálni, ahogy Tamás tenné, szeretné a házuk felújítását is végigvinni, ahogy még ketten eltervezték. Nagyon szerették egymást, rettenetes a párja hiánya, két kisgyermekük vezeti a gondolatait, amikor előretekint. Sok segítséget kap, az egész falu mellé állt, mesteremberek is ajánlották a munkájukat.
Az eseményen részt vett V. Németh Zsolt, a térség ország­gyűlési képviselője, aki sok erőt kívánt az elviselhetetlen fájdalommal való megküzdéshez; dr. Lórántfy Mária, a mentők regionális igazgatója és Köcse Tamás vezető mentőtiszt azzal az üzenettel jött, hogy a ­kollégáik készülnek: eljönnek majd motorfűrészekkel felaprítani a most kapott fát.
VAOL