PROGRAMNAPTÁR
2024. április 19. péntek
HKSzCsPSzV

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30



FACEBOOK

Hegyháti CSAKPont

  nyomtatási kép
A karrier és a családi szerepkör összeegyeztetésében segítheti a családanyákat a szerdán megnyitott információs iroda, a család- és karrierpont.

– Igazi siker a központ, amelyből nem sok van az országban. A munka a segítségnyújtásról, a gondoskodásról szól majd – kezdte avatóbeszédét V. Németh Zsolt miniszteri biztos, országgyűlési képviselő. Szabó Magdát idézte, aki szerint a nő erős, bátor és ha felismeri a maga küldetését, mindenre alkalmas.

– Hiszek e szavak igazában. Építésvezetőként, polgármesterként, államtitkárként azt tapasztaltam, hogy a nők megbízhatóbbak, alaposabbak, kitartóbbak munkatársként. Ha atipikus foglalkoztatással gesztust gyakorlunk feléjük, még inkább megsokszorozhatják teljesítményüket – hangsúlyozta a politikus. V. Németh Zsolt hozzátette: buzdítja a hölgyeket, hogy legyenek bátrak felismerni küldetésüket, legyenek erősek, tudásukkal, tapasztalatukkal segítsék egymást, hogy karrierjük és családi szerepkörük összeegyeztethető legyen.

– Mindig öröm, ha új intézménnyel gazdagodunk. Különösen ha hölgyeket segít egy ilyen központ a munka és a családi élet összeghangolásában – mondta Tóth Balázs polgármester a megnyitón.

Pócza Zoltán, a kőszegi Jurisics-Vár Művelődési Központ és Várszínház igazgatója – a hegyháti CSAKPont életre hívását elősegítő pályázatban az intézmény konzorciumi partnerként szerepel – hangsúlyozta, hogy a Vasvári Szociális és Gyermekjóléti Központ közreműködésével még többek számára válnak elérhetővé a frissen megnyílt vasvári információs pont hasznos szolgáltatásai.

VAOL