PROGRAMNAPTÁR
2024. április 16. kedd
HKSzCsPSzV

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30



FACEBOOK

Kemestaródfa, Idősek Napi rendezvénye 2017.12.02

  nyomtatási kép

Kemestaródfa Község Önkormányzata IDŐSEK NAPI RENDEZVÉNYE

Takó Gábor polgármester és V. Németh Zsolt államtitkár, országgyűlési képviselő köszöntötte a résztvevő közönséget. A Zenés Mikulás váró műsor után ajándékot kaptak a gyerekek. A Kemestaródfai iskolások köszöntötték az időseket.


V. Németh Zsolt beszédében felhívta arra is a figyelmet, hogy az idősek megbecsülése egyszerre családi, nemzeti és társadalmi feladat. Az egyik legörömtelibb feladatunk, küldetésünk.

Mai világunkban az idősek sokat segíthetnek: önkéntes munkával, tapasztalataik átadásával. Bölcs szeretetükkel.


A képviselő rámutatott: Ne feledjük a belátást: az idősek szabadok. Már nem kell megfelelniük, önfeledtebbek lehetnek, megvalósíthatják magukat. Új hobbik, örömök után nézhetnek. Emlékeztessük tehát magunkat és környezetünket is arra, hogy a szépkorú éveink is lehetnek aktív évek!

Emlékezzünk meg egy pillanatra természetesen azokról is, akik már nem lehetnek közöttünk. Azokról a kemestaródfaiakról, akiknek örökre marad egy hely a szívünkben, akik nélkül településünk nem lehetne az, ami, s mi is mások volnánk. - folytatta a képviselő.


Végezetül V. Németh Zsolt azt kívánta, hogy soha ne felejtsenek el örülni: az első hónak, egy jó tál ételnek, a szívet melengető muzsikának, a barátoknak és szeretteknek. És ne felejtsenek el táncolni, ha mód van rá. Éljék mindennapjaikat szabad örömben, mi pedig azon fogunk dolgozni, hogy ezek a mindennapok biztonságban és kényelemben telhessenek.

Forrás: FM