PROGRAMNAPTÁR
2024. július 13. szombat
HKSzCsPSzV

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31FACEBOOK

Szombathely, Vas Népe 60 éves születésnapi ünnepsége 2017.01.25 17:30

  nyomtatási kép

Hatvanéves a Vas Népe - Munkatársak és vendégek a színházban

2017.01.25

Szombathely - Több mint 150 vendég ünnepelte a Vas Népe hatvanadik születésnapját szerda este a Weöres Sándor Színházban, ahol egy előadással és fogadással köszöntötték a vendégeket.

A Vas Népe hatvanadik születésnapját ünnepelte szerdán, és miután a nap folyamán lezajlott címlapkereső játékunk, este partnereinknek, munkatársainknak ünnepséget szerveztünk a szombathelyi színházban. Elfogadta meghívásunkat V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára, Vas megyei országgyűlési képviselő, Harangozó Bertalan kormánymegbízott, valamint több megyei település polgármestere, hirdető partnereink, a vasi közélet és politika ismert szereplői.


Az egybegyűlteket Halmágyi Miklós lapigazgató-főszerkesztő köszöntötte. Beszédet mondott Harangozó Bertalan, aki arról szólt, milyen óriási a sajtó felelőssége és megköszönte a lap munkatársainak színvonalas, tájékoztató munkáját. - Sokaknak a mai napig a Vas Népe jelenti az újságot a megyében - mondta.


A regionális lapok között lefedettségben a Vas Népe az első Magyarországon, hiszen a megyei háztartások 67 százaléka előfizető, ez napi 150 ezer olvasót jelent - kezdte köszöntőjét Kázmér Judit, a lapot kiadó Pannon Lapok Társasága ügyvezető igazgatója. - Köszönettel tartozom a lap jelenlegi és egykori kollégáinak, azoknak, akik szállítják a híreket, információkat, képeket; azoknak, akik kapcsolatot tartanak hirdetőinkkel; és azoknak, akik mindennap időben a postaládába dobják az újságot. Továbbá hirdető partnereinknek, akik rendszeresen rajtunk keresztül juttatják el üzeneteiket ügyfeleinknek, valamint természetesen olvasóinknak, hiszen nekik, értük van a lap. Köszönjük, hogy veszik, és tartsák meg ezt a jó szokásukat, hogy utódaink a lap századik évfordulóját is megünnepelhessék.


A meghívottak, köztük a Vas Népe munkatársai megtekintették a WSSZ A dédi című előadását, majd fogadáson vettek részt, ahol előkerültek az elmúlt hat évtized vidám sztorijai a lap életéből.

Forrás: vaol.hu

Fotó: Unger Tamás