PROGRAMNAPTÁR
2024. április 16. kedd
HKSzCsPSzV

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30



FACEBOOK

Szombathely, Környezetvédelmi Bál 2016.01.30

  nyomtatási kép

Két díj a környezetvédelemért

Szombathely (VN) – Két magánszemély kapta meg a Nyugat-Dunántúli Környezetvédelmi Központ Közhasznú Közalapítvány díját, a környezetvédelemért tett munkájáért.


A díjat az alapítvány bálján adták át. A rendezvény fővédnöke V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára volt. Az alapítvány 2008 óta díjazza azokat, akik munkájuk, illetve társadalmi szerepvállalásuk során befolyást gyakorolnak a természeti és környezeti értékeink védelmére, elhivatottak a környezetünk védelme iránt, és kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a környezeti tudat- és szemléletformálás területén. Az alapítvány kuratóriuma Környezetvédelemért Díjat adományozott Kuglicz Attilának, a Zoll-Sped Kft. ügyvezető igazgatójának és tulajdonosának. A méltatás szerint élete, munkássága és mentalitása megtestesíti mindazt, amit egy lokálpatriótáról gondolhatunk, mert nem sok olyan civil szervezet maradt a városban, amelynek valamilyen formában ne nyújtott volna már segítséget.

Az alapítvány másik díjazottja Sáfár Miklós, a BPW-Hungária Kft. műszaki szolgáltatási vezetője. A környezettudatosság a BPW vállalatcsoport egyik fontos alapértéke. Sáfár Miklós – aki az alapítvány kuratóriumának is aktív tagja – a vállalatnál környezetvédelmi TQM-csapatot szervezett, amely a szakmai szervezeten felül a dolgozók bevonásával igyekszik ráirányítani a figyelmet a veszteségekre és a környezeti terhelés csökkentésére.

KA: Sáfár Miklós veszi át a díjat V. Németh Zsolt államtitkártól és Mészáros György kuratóriumi elnöktől

Forrás: Vas Népe, Média Néző