PROGRAMNAPTÁR
2024. június 19. szerda
HKSzCsPSzV
         

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30FACEBOOK

Miskolc, tájékoztató fórum 2015. december 04. 17:00

  nyomtatási kép

Megvédjük az országot! – eddig 28 ezer ember mondott nemet a bevándorlási kvótára Miskolcon és környékén

2015. december 04. 

Miskolcra érkezett a Fidesz tájékoztató fóruma. Miskolcon és környékén eddig 28 ezer ember írta alá az íveket, vagyis ennyien tiltakoztak aláírásukat is vállalva a betelepítési kvóta ellen. A fórumnak az Avasi Gimnázium Színházterme adott otthont.

 

– Ha jól emlékszem, egy hónapja gyűjtjük az aláírásokat, így tudunk a legjobban tiltakozni a betelepítési kvóta ellen – nyilatkozta a Miskolc Televíziónak Csöbör Katalin, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselője. – Miskolcon és környékén tiltakoznak a legerőteljesebben a kvóta ellen, eddig 28 ezer ember írta alá az íveket. Ez az akció, amelyben a legtöbben támogatnak bennünket: az a tapasztalatunk, hogy nem kell az emberek után menni, ők keresnek meg bennünket.

 – Szeretném felhívni a figyelmet, hogy az aláírásgyűjtési akciónk folytatódik, és a standjainknál megtalálnak bennünket Miskolc több pontján is – nyilatkozta Csöbör Katalin. Hozzátetette, hogy azok, akik tiltakozásukat még ki szeretnék fejezni, hamarosan az interneten is aláírhatják majd az íveket.  

 – Ebből az óriási darabszámú aláírásból egyértelműen kitűnik, hogy Miskolc és a környező települések lakossága nem ért egyet a migráns betelepítési programmal, amit az Európai Unió ránk akar erőszakolni. Erről Sebestyén László, a Fidesz városi elnöke beszélt. Nem kérünk a migránsokból – a tiltakozók ezt egyértelműen kifejezik az aláírásukkal – tette hozzá. 

 

12 másodperc alatt lép be az Európai Unió területére egy-egy illegális bevándorló, és ugyanennyi idő alatt két uniós állampolgár születik – mondta V. Németh Zsolt. A környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár hozzátette:  

– Látszik az, hogy ez hatalmas tömeget jelent.  Vas megyéből jövök, ahol személyesen is szembesülhettek az ott élők azzal, hogy hogyan néz ki egy ilyen emberáradat. Úgy látjuk, egyetértés kíséri azt a szándékot, hogy mindent megtegyen a kormány, személyesen a kormányfő is az ellen, hogy a Junker-képlet működni kezdjen. Nem szeretnénk az országunkba beengedni olyanokat, akiknek a kultúrája különböző, akik képtelenek beilleszkedni, párhuzamos társadalmat hoznak létre, és veszélyt jelentenek Magyarországra – mondta V. Németh Zsolt.

A veszély fennáll, tehát szükség van arra, hogy Magyarország erőt is mutasson fel, és az aláírásgyűjtés ennek az egyik formája - emelte ki az államtitkár.

Forrás: Molnár Péter/minap.hu