PROGRAMNAPTÁR
2024. június 19. szerda
HKSzCsPSzV
         

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30FACEBOOK

Megújult az Egis Körmend sportcsarnoka

  nyomtatási kép

Szombaton avatták fel a felújított kibővített körmendi sportcsarnokot az Egis Körmend - Falco Trend Optika KC Szombathely NB I-es kosárlabda-rangadóval. A mérkőzést megelőző átadási ünnepségen Kiss Norbert Minisztériuma sportért felelős helyettes államtitkára mellett V. Németh Zsolt államtitkár, a térség országgyűlési képviselője is méltatta a beruházást:

 

 

Van egy város, ahol aVörös és fekete nem Stendhal regényét jelenti; ahol a rangadókat ugyanúgy várják, mint a karácsonyt; és ahol egy sportcsarnok épp olyan fontos épület, mint a templom, a kastély vagy az iskola. Körmend városa nagyon sokat kapott a kosárlabdától. Kapott sikereket, ismertséget, elismertséget, hiszen a háromszoros bajnok és hatszoros kupagyőztes csapat nevét szerte az országban, sőt Európában is megtanulták - mondta V. Németh Zsolt.

 

 

Kapott Körmend ezentúl számtalan örömteli, felemelő percet és persze jó néhány pattanásig feszült, izgalmas pillanatot is. És végül, de nem utolsó sorban kapott egy sor jó értelemben vett sztárt, csillagot, példaképet, akikre a körmendi gyerekek nemcsak a magasságuk okán nézhetnek fel, de kitartásuk, összetartásuk, tisztességes játékuk miatt is. Együtt örülök a várossal, hogy mindebből egy kicsit most visszaadhatunk a megújult sportcsarnokkal, amiben a játékosoknak, a szurkolóknak, az utánpótlásnak és az iskolásoknak is lesz helye - tette hozzá.