PROGRAMNAPTÁR
2024. április 20. szombat
HKSzCsPSzV

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30



péntek
11:00 : Harasztifalu
FACEBOOK

VÁLASZTÓKERÜLETI FOGADÓÓRA ÉS KONZULTÁCIÓ

  nyomtatási kép

  Pénteken a választókerületében - a Szombathelyi kistérséghez tartozó településeken - tartott megbeszéléseket és képviselői fogadóórát V. Németh Zsolt.

Sorkikápolnán Ungvári László bemutatta vidékfejlesztési  támogatással létrehozott Anita Panzióját és elmondta , hogy családi vállakozásban hamarosan megkezdi működését a  tizennégy vendég fogadására alkalmas falusi szálláshely. A csendes kis faluban, kisebb csoportokat illetve családokat is várnak a  jól felszerelt négy önálló apartmanos vendégházba, pihenésre,tartalmas kikapcsolódásra.

A képviselő érdeklődve hallgatta a vidéki kisvállalkozások sikeres működését befolyásoló körülményekről szóló tájékoztatást, megjegyezve, hogy politikusi munkájában hasznosítani fogja a hasznos észrevételeket.                                                                                           

Ezt követően Sorokpolányban a polgármesteri hivatalban a körjegyzővel és Antal Lászlóné polgármesterrel tartott megbeszélést  a település közügyeiről. Szó esett az új  közös hivatallal kapcsolatos ügyekről,  és az önkormányzatokat érintő idei változásokról. Hasonló támákról beszélgettek a következő helyszínen Kisunyomban Pásztor László polgármesterrel, majd a zömében horvát nemzetiségű Szentpéterfa településen tartott képviselői fogadóórájára sietett V. Németh Zsolt. Skrapitsné Jurasits Ágnes a település polgármestere is jelen volt, akivel megvitatták a településen élőket érintő ügyeket.