PROGRAMNAPTÁR
2024. április 16. kedd
HKSzCsPSzV

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30



FACEBOOK

Termékmix Vitorlás Kupa

  nyomtatási kép

Június 24-én Balatonkenesén rendezték meg a IV. Termékmix Vitorlás Kupát, melyre a gyorsan forgó fogyasztási cikkeket forgalmazó vállalatok nevezhettek. A versenyrendező Litkey Farkas kilencszeres Kékszalag Bajnok volt, a rendezvény fővédnökségét pedig Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter vállalta el.

A Minisztérium képviseletében a vízre szálló versenyzőket V. Németh Zsolt, vidékfejlesztésért felelős államtitkár köszöntötte a helyszínen.

Az egyik fajta örömöt azoknak szerzik a vitorlások, akik rajtuk ülnek. A másikat azoknak, akik nézik őket - idézte köszöntőjében Illyés Gyulát a vidékfejlesztésért felelős államtitkár, aki szerint vitorlásoktól tanulhatunk alkalmazkodást, együttműködést, a kitartást és határozottságot.

Megtanulhatjuk tőlük, s alkalmazhatjuk az élet bármely területén, hogy bár a szelet nem tudjuk megváltoztatni, a vitorlánkat tudjuk úgy állítani, hogy mindig elérjük a célunkat. Hogy szélcsendben is megtalálhatjuk az apró lendületet adó fuvallatokat, s hogy szélviharban is megzabolázhatjuk az erőket, megtalálhatjuk a jó irányt - mondta V. Németh Zsolt.

 

A IV. Termékmix Kupa azért különleges, mert a nézők és vitorlázók szórakozásán és a hasznos tanulságokon túl mást is ígér: lehetőséget a megmutatkozásra, a találkozásra, a baráti és üzleti kapcsolatok építésére, ápolására - tette hozzá.