PROGRAMNAPTÁR
2024. április 19. péntek
HKSzCsPSzV

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30



FACEBOOK

VÁLASZTÓKERÜLETI PROGRAMOK, FOGADÓÓRÁK

  nyomtatási kép

Pénteken a választókerületében tartott megbeszéléseket és képviselői fogadóórákat V. Németh Zsolt.

Délelőtt a Vasváron  és Szentgotthárdon meghirdetett képviselői fogadóórákon  tizenkét választópolgár kérte  a legkülönbözőbb  ügyekben a  segítségét.                                                                    

  Ezt követően Nádasdra sietett, ahol újabb terepi bejárással egybekötött nyomvonal egyeztető megbeszélésesen vett részt a 86-os főút Nádasdot elkerülő szakaszának ügyében.                                       Mint ismert, a Táncsics utca lakói nem értenek egyet a tervezett nyomvonallal.                                     

Az önkormányzat és a tiltakozó lakók képviselői egyaránt örömmel értesültek arról, hogy a projektvezető és a tervező cég képviselői a települést tehermentesítő 86-os főút nyomvonaltervének egy olyan újabb változatát is elkészítették, amely minden érintett számmára most már elfogadhatónak tűnik. 

 

 

V. Németh Zsolt képviselői és szakmai szempontból is nyugodt szívvel támogatja ezt a megoldást, hiszen korábban maga is jó pár éven át útépítő mérnökként dolgozott. Közre fog abban működni, hogy az illetékes kormányzati döntés mihamarébb megszülethessen az ügyben.  Remélhetőleg így lezárulhatnak a nyomvonalviták és végre kezdődhet már az útépítés.

 

 

 

 

 

Délután Őriszentpéteren Bebes István  képviselőtársával közösen megbeszélést tartottak az Őrségi Nemzeti Park  vezetőivel. Áttekintették a  nemzeti parknak a  többi nemzeti parkhoz viszonyított helyzetét, valamint tájékoztatót hallgattak meg  a költségvetési zárolásból és  létszámcsökkentési tervekből adódó nehézségek kiküszöbölését célzó elképzelésekről.

A képviselők egyetértettek az elhangzottakkal és támogatták a Markovics Tibor igazgató által felvázolt intézkedési akciótervet, valamint  hosszabb távú programcsomag tartalmának megvalósítását.